Agrupació Coral Intimitat

L'Agrupació Coral Intimitat és una coral de veus masculines fundada el 1897 amb el nom de Societat Coral Artesans, com a transformació del Casino Familiar Gelidenc, que era una associació cultural i recreativa creada el 1881. Va adoptar l’estil i les formes dels cors impulsats per Josep Anselm Clavé.

Mossèn Jaume Via, 19 (08790)
http://intimitat.gelida.ppe.entitats.diba.cat

ASSOCIACIÓ D’AMICS DEL CASTELL DE GELIDA

L’Associació d’Amics del Castell de Gelida es va constituir el 1965 amb la finalitat de fomentar i exercir la protecció i la conservació de les edificacions i ruïnes del castell i de les edificacions, cases, monuments i restes històriques o culturals de l’àmbit de l’antiga baronia de Gelida. Així mateix, pretén coordinar adequadament les pròpies actuacions amb les de l’Ajuntament de Gelida (propietari legal del castell) i les de la parròquia (propietària de l’església), així com mantenir contactes i col•laboracions amb organismes oficials i entitats afins.

Associació Fotogràfica Flash Gelida

L'Associació Fotogràfica Flash Gelida va néixer el 15 de gener de 1994, a conseqüència de la posada en marxa tres anys enrere del Concurs Fotogràfic Flash de Festa Major. Actualment som una quarantena de socis amants de la fotografia, no tan sols de Gelida, sinó també d'altres poblacions catalanes, fins i tot de fora de Catalunya.

Mossèn Jaume Via, 19 (08790)
http://fotoclubflash.gelida.ppe.entitats.diba.cat

Bastoners de Gelida

A Gelida, el ball de bastons es remunta al segle XIX. Fundats l’any 1953 com a Nous Bastoners de Gelida pels germans Andreu i Joan Comajuncosas, som un grup que recull aquesta llarga tradició del nostre poble i al mateix temps la dota d’un caràcter propi molt característic.

(08790)