ACBG Associació de Comercians i Botiguers de Gelida

Som una entitat petita de botiguers de Gelida, que actualment té 35 socis repartits en tot el poble de Gelida. Volem dinamitzar el petit comerç de proximitat i conservar l'encant de ser un poble petit i ple de ganes de treballar pel client. Ara mateix estem fent accions per dinamitzar el comerç conjuntament amb Regidoria de Comerç de Gelida, amb el Facebook com a via de comunicació.

Santa Llúcia, 15 - 19 (08790)

Assemblea Nacional Catalana (ANC)

La nostra entitat està dedicada a la celebració d'actes, conferències, divulgació, etc. amb l'objectiu d'informar, donar a conèixer i treballar per la consecució d'un Estat independent per Catalunya.

Del Sol, 11 (08790)

Associació Bombers x Colòmbia

Projecte de cooperació al desenvolupament que va néixer fa 10 anys per ajudar a millorar i col•laborar amb els bombers de Colòmbia, ja sigui des d’un vessant formatiu, tècnic o de material. Més de 80 cossos de bombers voluntaris colombians s'han beneficiat de la nostra feina.

Associació Club de Petanca Gelida

El Club de Petanca va sorgir arran d'un torneig que es va celebrar durant la Primera Setmana de la Gent Gran l'any 2008. Així mateix, l'Ajuntament va assumir la construcció de les instal•lacions necessàries per a la pràctica d'aquest esport. Un grup de gelidencs i gelidenques, engrescats per l'èxit d'aquell primer torneig, van decidir associar-se per fomentar la pràctica de la petanca a Gelida.

Centre d'Iniciatives Culturals (CIC) Mossèn Jaume Via, 19 (08790)