Associació Club de Petanca Gelida

El Club de Petanca va sorgir arran d'un torneig que es va celebrar durant la Primera Setmana de la Gent Gran l'any 2008. Així mateix, l'Ajuntament va assumir la construcció de les instal•lacions necessàries per a la pràctica d'aquest esport. Un grup de gelidencs i gelidenques, engrescats per l'èxit d'aquell primer torneig, van decidir associar-se per fomentar la pràctica de la petanca a Gelida.

Centre d'Iniciatives Culturals (CIC) Mossèn Jaume Via, 19 (08790)

Associació Esportiva Córrer a Gelida

Tot va començar fa uns quants anys, exactament no se sap quan, però al voltant de l’any 2004, que un grup de gent de Gelida es trobava per córrer per la pista de les instal•lacions esportives de l’avinguda Europa tot aprofitant a l’hivern l’enllumenat del camp de futbol que s’encenia per als entrenaments de l’equip de Gelida. T'agrada córrer ?

Mossèn Jaume Via, 19 (08790)
http://correragelida.gelida.ppe.entitats.diba.cat

CEG (Club Excursionista Gelida)

El Club Excursionista Gelida té com a objectiu desenvolupar i realitzar totes les activitats relacionades amb la muntanya i el seu entorn. El CEG és una entitat que pertany a la FEEC, Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya i, per tant, tots els socis de la nostra entitat tenen la possibilitat de tramitar aquest carnet federatiu que permet gaudir de la muntanya, a escala internacional, amb tota la seguretat i l’assegurança corresponent.

Mossèn Jaume Via, 19 (08790)
http://ceg.gelida.ppe.entitats.diba.cat

CLUB CICLISTA GELIDA

El Club Ciclista de Gelida és un grup de constitució recent (2015) registrat dins del Consell Català de l'Esport i afiliat a la Federació Catalana de Ciclisme. Així mateix, som una entitat esportiva de Gelida. Tal com indica la nostra denominació, la nostra activitat és la pràctica del ciclisme en qualsevol de les seves modalitats amb l'objectiu de compartir una bona estona amb els companys d'afició.

Club de Futbol Gelida

Som el Club de Futbol Camp de la Vila de Gelida, fundat l’any 1970, una entitat sense ànim de lucre que pretén fer que els nois i les noies de Gelida que tinguin passió pel futbol puguin jugar-hi i entrenar amb les màximes garanties, i amb entrenadors degudament titulats.

c/ Rafel Ribé i Coma, 5 TELF.COORDINADOR ESPORTIU:605569139 (08790)
http://clubdefutbol.gelida.ppe.entitats.diba.cat