Associació Club de Petanca Gelida

El Club de Petanca va sorgir arran d'un torneig que es va celebrar durant la Primera Setmana de la Gent Gran l'any 2008. Així mateix, l'Ajuntament va assumir la construcció de les instal•lacions necessàries per a la pràctica d'aquest esport. Un grup de gelidencs i gelidenques, engrescats per l'èxit d'aquell primer torneig, van decidir associar-se per fomentar la pràctica de la petanca a Gelida.

Centre d'Iniciatives Culturals (CIC) Mossèn Jaume Via, 19 (08790)

CEG (Club Excursionista Gelida)

El Club Excursionista Gelida té com a objectiu desenvolupar i realitzar totes les activitats relacionades amb la muntanya i el seu entorn. El CEG és una entitat que pertany a la FEEC, Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya i, per tant, tots els socis de la nostra entitat tenen la possibilitat de tramitar aquest carnet federatiu que permet gaudir de la muntanya, a escala internacional, amb tota la seguretat i l’assegurança corresponent.

Mossèn Jaume Via, 19 (08790)
http://ceg.gelida.ppe.entitats.diba.cat

Club de Futbol Gelida

Som el Club de Futbol Camp de la Vila de Gelida, fundat l’any 1970, una entitat sense ànim de lucre que pretén fer que els nois i les noies de Gelida que tinguin passió pel futbol puguin jugar-hi i entrenar amb les màximes garanties, i amb entrenadors degudament titulats.

c/ Rafel Ribé i Coma, 5 TELF.COORDINADOR ESPORTIU:605569139 (08790)
http://clubdefutbol.gelida.ppe.entitats.diba.cat

Club Esportiu Gelida

El Club Esportiu Gelida de Bàsquet te més de 75 anys d’història. Durant tots aquests anys el nostre principal objectiu ha estat ensenyar a jugar a bàsquet des de la diversió, però sempre tenint com a referent els valors que com a club hem defensat, ja que entenem que amb esforç comú, respecte i solidaritat no només serem millors jugadors de bàsquet, sinó que també millorarem com a persones.

MONTCAU, S/N (PAVELLÓ MUNICIPAL D'ESPORTS) (08790)