Grup de Persones: Agrupació Socialista de Gelida

L'Agrupació Socialista de Gelida va néixer el 1987 amb l'objectiu de crear un espai de debat polític on els gelidencs i gelidenques simpatitzants i militants del Partit dels Socialistes de Catalunya poguessin tractar els temes del poble que els preocupaven tot definint un model de municipi que amb els anys s'ha anat consolidant i organitzant-se per dur a terme diferents accions de suport al PSC.

Barceloneta, 12 (08790)

Grup de Persones: Associació de Veïns Martivell Polígon 1

La nostra associació té com a objectiu representar els interessos dels veïns de la urbanització Martivell Polígon 1. Actualment, té un caràcter voluntari, tant pel que fa a la participació, com als socis i les aportacions de quotes.

(08790)

Grup de Persones: Ateneu Gelidenc

Som un grup de persones amb inquietuds d’obrir i generar un nou espai a Gelida. Tenim ganes de col•laborar i de cooperar, de compartir, de treballar conjuntament per disposar d’un espai de trobada i d’intercanvi, intergeneracional i intercultural, al nostre poble. Volem crear una entitat oberta, independent, horitzontal, assembleària i d'esperit crític, que sigui el paraigua de tota mena d'activitats, ja siguin de lleure, culturals, socials o polítiques.

Grup de Persones: Comissió 11 de setembre

La Comissió 11 de Setembre organitza i promou la convocatòria per celebrar la Diada Nacional de Catalunya la nit del 10 de setembre amb una baixada de torxes, en silenci, des del Castell fins al centre vila, des de l'any 2012.

(08790)

Grup de Persones: Cor Parroquial

Des de finals del segle XIX, hi ha constància a Gelida de l'existència d'un cor parroquial; per tant, doncs, estem parlant d'una de les entitats més antigues de la vila. La seva finalitat principal és conservar, difondre i cantar peces musicals a les litúrgies catòliques.