Geligats (Els amics dels gats de Gelida)

Som una associació de protecció animal sense ànim de lucre, registrada al Registre d’Associacions de la Generalitat de Catalunya i al Registre d’Entitats de l’Ajuntament de Gelida i a l’Associació Comissió Interlocutora de protectores d’animals de Catalunya. Col•laborem amb el Departament de Salut de l’Ajuntament de Gelida i amb diferents plataformes animalistes.

c/ Mossèn Jaume Via, 19 (08790)
http://geligats.gelida.ppe.entitats.diba.cat

Grup de Persones: Dóna la cara pel riu!

Som un grup de persones que, conjuntament amb altres entitats, volem recuperar el riu i el seu entorn com a paisatge de Gelida per poder gaudir del riu, de la flora i de la fauna i preservar aquest espai ecològic tan fràgil. Com a grup vam néixer el 2011 a la plaça del poble, al carrer, obert a totes les persones que estimin la natura i vulguin dedicar molt poc del seu temps a cuidar del nostre riu.

(08790)

Societat Caçadors de Gelida

La nostra Societat té diversos objectius, que mira de dur a terme constantment: 1) mantenir una fauna autòctona equilibrada sense excessos ni mancances tant pel que fa a repoblacions i alliberaments de caça menor com a la col•laboració amb els propietaris quan ens avisen per danys (amb l'autorització corresponent). 2) vetllem per la senyalització de camins durant les batudes de caça major, demanem el control de la Guarda Rural de Catalunya i avisem els Mossos d'Esquadra, la Policia Local i el SEPRONA. Treballem per mantenir una neteja per a la recuperació de camins i corriols rurals del terme municipal. Finalment, hem dut a terme la compra, instal·lació i manteniment d'abeuradors de formigó per a perdius i també per a cabirols.

DEL PI, 69 (08790)