Assemblea Nacional Catalana (ANC)

La nostra entitat està dedicada a la celebració d'actes, conferències, divulgació, etc. amb l'objectiu d'informar, donar a conèixer i treballar per la consecució d'un Estat independent per Catalunya.

Del Sol, 11 (08790)

Esquerra de Gelida. Secció local d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC)

Des de 1993 l'Esquerra de Gelida vol aglutinar tots els gelidencs i gelidenques que volen un poble que aposti per l'educació, la cohesió social i la igualtat d'oportunitats, amb un profund respecte pel nostre entorn i el medi ambient.

Plaça de la Vila, 12 (08790)

Grup de Persones: Agrupació Socialista de Gelida

L'Agrupació Socialista de Gelida va néixer el 1987 amb l'objectiu de crear un espai de debat polític on els gelidencs i gelidenques simpatitzants i militants del Partit dels Socialistes de Catalunya poguessin tractar els temes del poble que els preocupaven tot definint un model de municipi que amb els anys s'ha anat consolidant i organitzant-se per dur a terme diferents accions de suport al PSC.

Barceloneta, 12 (08790)

Grup de Persones: Debat i Acció Popular (CUP)

La CUP Gelida som una organització política assembleària que pretén la ruptura amb les maneres de fer política a l'Ajuntament. Ens regim per un estricte codi ètic: no a la carrera política ni a la duplicitat de càrrecs polítics i limitació de salaris i mandats.

(08790)

Grup de persones_ICV Gelida

L'Agrupació local d'Iniciativa Catalunya Verds i Esquerra Unida Alternativa va néixer formalment el febrer de 2007 fruit de la cristal•lització de les inquietuds.