AMNISTIA INTERNACIONAL GRUP PENEDÈS

Amnistia Internacional és un moviment integrat per més de tres milions de persones a tot el món que treballen per al respecte i la protecció dels drets humans de totes les persones. La indignació que ens provoquen els abusos contra els drets humans ens mou a combatre'ls a través de les nostres activitats de campanya i les nostres denúncies. La nostra visió és la d'un món en el qual totes les persones gaudeixin de tots els drets proclamats a la Declaració Universal dels Drets Humans.

Associació Bombers x Colòmbia

Projecte de cooperació al desenvolupament que va néixer fa 10 anys per ajudar a millorar i col•laborar amb els bombers de Colòmbia, ja sigui des d’un vessant formatiu, tècnic o de material. Més de 80 cossos de bombers voluntaris colombians s'han beneficiat de la nostra feina.

Associació d’acollida d’infants de Bielorrussia de l’Alt Penedés i l’Anoia

La nostra associació organitza estades temporals d’infants bielorussos provinents de les zones afectades per l’accident nuclear de la central nuclear de Txernòbil del 1986. Els infants estan acollits en famílies durant unes 5 o 6 setmanes de l’estiu, per tal de realitzar una cura de salut lluny del seu país, gaudint d’un ambient i una alimentació saludables.

Mossèn Jaume Via, 19 (08790)

CARITAS DIOCESANA DE SANT FELIU – CARITAS GELIDA

Càritas és una entitat de l’Església catòlica que té com a objectiu promoure, orientar i coordinar l’acció social i caritativa de la diòcesi, amb la finalitat d’ajudar a la promoció humana i al desenvolupament integral de les persones, sensibilitzar la societat i promocionar la justícia social.

Passeig Circumval·lació, 5 (08790)

DELEGACIÓ DE CREU ROJA A GELIDA

Des del 15 de novembre de 2013, Gelida disposa d’una delegació de Creu Roja. L’oficina està situada a l’edifici del Centre Cívic de l’Escorxador i els horaris d’atenció són dimecres de 18.00 a 19.00 h i els divendres de 10.00 a 11.30 h.

Plaça Josep Ros, s/n (Centre Cívic de l’Escorxador) (08790)